Om oss

Svenska LABFAB har sedan starten 1983 varit en specialiserad leverantör av mikrobiologiska odlingsmedier och kringutrustning. Vi är ett familjeföretag i andra generation och har genom åren visat oss vara en aktör att räkna med. Idag förser vi laboratorier inom såväl sjukvården som universitet och livsmedelsdiagnostik med dagliga leveranser.

Vårt mål är att vara en flexibel långsiktig partner och vi behandlar varje förfrågan med omsorg oavsett storlek. För oss står kvalitet i centrum och genom att erbjuda produkter från ett flertal tillverkande företag säkerställer vi att våra produkter följer den tekniska utvecklingen. Genom branschkunnande och tillsammans med våra tillverkare hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa lösningen för nya och befintliga behov.

Vi förstår vikten av kostnadseffektivitet och strävar mot att våra kunder alltid skall ges bästa möjliga pris och service. Det är viktigt för oss att kunna hantera förfrågningar av alla storlekar och därför har vi en flexibel lagerlösning med mycket yta till vårt förfogande.

Produkter som huvudsakligen förknippas med vår verksamhet är
Bakteriologiska medier (torrmedier/substrat och färdiga plattor)
Supplement och blod för bakterieodling
Cellodlingsmedier och serum
Provtagningspinnar och transportmedier

För att kunna täcka våra kunders behov jobbar vi ständigt med att utöka vårt sortiment och strävar mot att bli en heltäckande leverantör av odlingsmedier och tillhörande produkter.

Scroll to Top