Hämta Datablad


Kundservice:

Öppettider
Mån-Fre 8:00-16:30
Lunchstängt 12:00-13:00


För att ta del av sidans fullständiga information, skapa ett konto under menyn logga in.

Köp och leveransvillkor

Följande villkor gäller för Svenska LABFAB´s försäljning

Pris och Betalningsvillkor
Alla priser är exklusive moms och frakt. Emballage och ev. pallkostnad ingår. Köper ni större volymer, begär gärna en offert! Vi gör alltid en kreditupplysning på nya kunder. Betalningsvillkor är 30 dagar från fakturadatum

Frakt & leverans
Fraktkostnad betalas per beställning och baseras på den totala vikten av ditt inköp. Om kunden inte är anträffbar vid leverans övergår ansvaret för extra utkörning till kunden. Vi använder oss av Postens Företagspaket som levererar direkt till kund. Företagspaket levereras inte till boxadresser eller privatpersoner. Leveranstiden från vårt lager är vanligtvis 1-2 arbetsdagar.
Vi reserverar oss för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella prisfel.

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig en order bekräftelse per post, e-post eller fax med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

Transportskada
Om varan skadas eller kommer bort under transporten meddela chauffören direkt samt Meddela vår kundtjänst om detta. Får vi tillbaka paket som inte Mottagits, förbehåller vi oss rätten att debitera er för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.

Ångerrätt
Du har rätt att returnera beställda felfria varor. Meddelande om detta ska lämnas omgående vid varans mottagande. Meddelandet skall ske per e-post till labfab@labfab.se eller via telefon till nummer 0270-650 00.
Följande information skall finnas med i meddelandet; ordernummer eller fakturanummer, benämning och artikelnummer på de produkter som ni önskar returnera samt antalet produkter av vardera artikel.

De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick i originalförpackning. Plombering eller skyddsplast får inte vara bruten. Du måste själv bekosta returporto. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

Reklamation & retur
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fel levererad vara, kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Vi tar emot felanmälan och skickar en ny leverans efter överenskommelse. Vidare översänder vi adresskort för att vi skall kunna hämta upp paketet och få det returnerat till oss. Varan skall returneras i det skick som den mottogs.