Hämta Datablad


Kundservice:

Mån-Tors 08:00 - 16:00
Fre 08:00 - 15:00
Lunchstängt 12:00 - 13:00


För att ta del av sidans fullständiga information, skapa ett konto under menyn logga in.

NEO-NCM0031A Columbia Blood Agar Base
Förpackningsstorlek: 500g

Produkten motsvarar tidigare Acumedia produkt ACU-7125A och tidigare LabM produkt LAB215. For use with blood for the isolation and cultivation of a wide variety of fastidious microorganisms.



Produktens ursprung:

Neogen Europe Ltd, USA/Storbritannien
http://foodsafety.neogen.com/en/neogen-culture-media
Med över 35 års branscherfarenhet är Neogen engagerade i att investera i utveckling och expansion av mikrobiologiska produkter. Både Neogen´s FoU avdelnig och tekniska team arbetar utförligt för att utveckla högkvalitativa produkter som är oöverträffade på marknaden.

Produkter från Neogen Culture Media överensstämmer med de globala preferensmetoderna ISO, BAM och MLG över flera branscher, inklusive livsmedel, vatten, farmaceutisk och klinisk provtagning.

Olika laboratorier följer olika preferensmetoder där produktformuleringar och specifikationer kan skilja sig från varandra. Genom att producera en rad formuleringar som överensstämmer med erkända standarder strävar Neogen efter att tillhandahålla de odlingsmedier som krävs för att stödja mikrobiologiska analyser över flera branscher och marknader.

Med dubbla tillverkningsställen, belägna i Storbritannien och USA, är varje produktformulering QC testad enligt samma strikta standard för att säkerställa att torrsubstraten produceras till högsta möjliga standard. Med hjälp av odlingsmedier av hög kvalitet ökar pålitligheten hos slutanvändaren och reducerar behovet av onödiga, kostsamma och tidskrävande tester.